Solvinity

Kwalitatieve leads voor Solvinity

Solvinity is een cybersecurity bedrijf dat zich richt op 3 branches; gemeenten, financiële dienstverleners en zogenaamde ISVs (Independent Software Vendors).

Hun marketing collega ging met zwangerschapsverlof (toevallig ook ooit een Endeavour Hero), en aangezien Alex ook al de nodige ervaring had in B2B marketing, was aan hem de schone taak haar rol tijdelijk over te nemen. 

Hero
Alex
ter Horst
Tools
Email Marketing
SEO
Social advertising

Resultaten

Solvinity wilde haar positie op Google verbeteren en meer kwalitatieve leads binnenhalen. Daarnaast hadden ze hulp nodig bij het migreren naar een nieuwe marketing automation tool, en wilden ze meer advies omtrent video marketing. Een behoorlijk lijstje dus, maar niets was te veel voor Alex. Hij hield zich bezig met SEO, LinkedIn advertising, het opzetten van nurture flows en hij schreef een plan om de video marketing te verbeteren. En dat alles met deze prachtige resultaten. 

Stijging in bereik door organic search
0
Stijging in bezoekers door organic search
0 %
Stijging in gedrag door nieuwe sessies
0 %
Stijging in leads door nurture flows
0 %

Gebruikte marketing kanalen

SEO

Met back-up van specialisten bij Agency Endeavour werd er een maandelijkse SEO scan uitgevoerd, en werd er flink aan de content voor de website gewerkt om deze te optimaliseren. 

Social advertising

Voor Alex is alles een team effort. Dus samen met zijn collega bij Solvinity deed hij de LinkedIn advertising, en heeft hij gekeken hoe zij de targeting, copy, headers en CTA’s konden verbeteren. 

E-mail marketing

Voor nurture flows heeft Alex gekeken naar bestaande mails en daar suggesties voor verbeteringen aangedragen. En niet zonder resultaat!

c. Endeavour Heroes

Ontdek onze cases

De Graaf Bakeries

De Graaf Bakeries moest tijdelijk een vacature vullen. Iemand die de webshop kon uitbreiden en verbeteren. Jordi bleek de ideale match!

Fugro

Fugro was op zoek naar iemand die kon helpen bij de migratie naar een nieuwe website en een nieuw cms. Floris bleek de perfecte match!

Perfectly Basics

Ontdek het succesverhaal van Perfectly Basics waar collega Roos Steensma heeft meegeholpen aan het succes van de nieuwe social strategie.

Bol.com

Bol.com zocht iemand voor onder andere de content coördinatie voor het mooiste Speelgoedboek, en vond een match in Jesse.

Mr. Fillet

Mr. Fillet zocht een beheerder voor social-mediakanalen en e-mailmarketing om de merkbekendheid te vergroten. Bob was the man for the job!

RiskSphere

The Hup zocht versterking in hun team, namelijk een kartrekker voor het opzetten van een nieuwe merk ‘RiskSphere’. Zij vonden hero Kirsten!

Twinckels

Renata was bij Twinckels verantwoordelijk voor het beheren van data, e-mailmarketing, SEO, SEA, en CRO. Haar werk zorgde voor meer naamsbekendheid, online zichtbaarheid, organisch verkeer en conversies.

Mechan Groep

Jimmy zette de Mechan Groep online op de kaart door een online marketingplan te schrijven, de websites te optimaliseren, en succesvolle social media campagnes op te zetten. Mechan Groep heeft nu meer volgers dan ooit.

Magnus Black

Janneke en Frederique hebben voor Magnus Black een marketingstrategie ontwikkeld, inclusief een rebrand en een volledig nieuwe website. Hun inzet van SEO en SEA zorgde voor meer zichtbaarheid en nieuwe klanten.

Forbo

Jesse coördineerde verschillende projecten bij Forbo Flooring. Hij werkte aan een nieuwe internationale sustainability campagne, het optimaliseren van de UK Residential webshop en het up to date houden van de website en CMS systemen.