Okhuysen

Meer online sales voor Okhuysen

Wijnliefhebbers uit Haarlem weten wijnkoperij Okhuysen allang te vinden. Maar de prachtige kwaliteitswijnen van Okhuysen moeten natuurlijk door iedereen gedronken worden. Allround online marketeer Mervyn zorgt ervoor dat ook online de deur wordt platgelopen.

Na vervanging van een zwangerschapsverlof werd Mervyn al gauw de vaste marketing manager bij Okhuysen. Een brede rol met veel verantwoordelijkheden. Zo werkt hij mee aan het Okhuysen Magazine en heeft hij via e-mailmarketing en Google Ads al vele nieuwe leads gegenereerd. Meer weten over de samenwerking tussen Endeavour hero Mervyn en Wijnkoperij Okhuysen? Bekijk de video.

Mervyn heeft hele actuele kennis van zaken. Hij kon direct een grote bijdrage leveren op heel veel vlakken.

Resultaten

Mervyn houdt zich bij Okhuysen bezig met online strategie en e-mailmarketing, maar ook met het optimaliseren van verschillende kanalen, zoals Google Ads en Google Analytics. Door de klant op een persoonlijke en authentieke manier te benaderen, weet Mervyn als geen ander een band op te bouwen tussen Okuysen en haar doelgroep. En dat werkt!

0 %
Stijging omzet d.m.v. SEA
0 %
Meer vertoningen in Google
0 %
Gemiddelde CTR in e-mails
0
SEA conversies in 4 maanden

Gebruikte marketing kanalen

Online strategie

Mervyn sprong bij Okhuysen direct in het diepe. Hij mocht de rol van marketing manager op zich nemen, waar strategie de basis is van online succes.

E-mail marketing

Door slimme inzet van e-mailmarketing wist Mervyn hoge CTR’s te genereren. Ook automatisering van e-mail marketing is onderdeel van zijn takenpakket.

Data analyse

Door meer aandacht te besteden aan data-analyse, wist Mervyn pijnpunten bloot te leggen en te verbeteren. Het doel? Meer mensen in aanraking brengen met kwaliteitswijn.

c. Endeavour Heroes

Ontdek onze cases

Mr. Fillet

Mr. Fillet zocht een beheerder voor social-mediakanalen en e-mailmarketing om de merkbekendheid te vergroten. Bob was the man for the job!

RiskSphere

The Hup zocht versterking in hun team, namelijk een kartrekker voor het opzetten van een nieuwe merk ‘RiskSphere’. Zij vonden hero Kirsten!

Twinckels

Renata was bij Twinckels verantwoordelijk voor het beheren van data, e-mailmarketing, SEO, SEA, en CRO. Haar werk zorgde voor meer naamsbekendheid, online zichtbaarheid, organisch verkeer en conversies.

Mechan Groep

Jimmy zette de Mechan Groep online op de kaart door een online marketingplan te schrijven, de websites te optimaliseren, en succesvolle social media campagnes op te zetten. Mechan Groep heeft nu meer volgers dan ooit.

Magnus Black

Janneke en Frederique hebben voor Magnus Black een marketingstrategie ontwikkeld, inclusief een rebrand en een volledig nieuwe website. Hun inzet van SEO en SEA zorgde voor meer zichtbaarheid en nieuwe klanten.

Forbo

Jesse coördineerde verschillende projecten bij Forbo Flooring. Hij werkte aan een nieuwe internationale sustainability campagne, het optimaliseren van de UK Residential webshop en het up to date houden van de website en CMS systemen.

Kooduu

Kim hielp Kooduu met technische online marketing vraagstukken en het optimaliseren van hun social media accounts. Met behulp van content marketing, webanalytics en social advertising heeft ze het bedrijf online sterker neergezet.

Dopper

Dion heeft het bereik van Dopper vergroot door slim gebruik te maken van social advertising en paid ad campagnes. Hij heeft bestaande campagnes geoptimaliseerd en een passende strategie ontwikkeld voor nieuwe markten.

Frendly

Puck vergrootte als contentmarketeer het bereik en de naamsbekendheid van Frendly. Dit deed ze door middel van social advertising, SEO-werkzaamheden en verschillende designopdrachten om de customer journey te verbeteren.

Emerce

Janneke wist bij Emerce vastgelopen campagnes op te lossen door nieuwe content of strategieën te implementeren. Door een soepele opstart en strakke aanpak voor nieuwe campagnes loopt alles nu gestroomlijnd.