Backend developer

Backend developer inhouse?

 

Zoek je een echte coding held? Onze backend developers beheersen de meest gebruikte programmeertalen en zijn opgeleid om direct van waarde te zijn in jouw development team.

 

Welke skills heeft een backend developer?

Sorry, no content found.
c. Endeavour Heroes

Wat kenmerkt een hero?

Jaarlijks solliciteren honderden talenten op een plek in het Heroes team. Maar een hero word je niet zomaar. Want Endeavour Heroes zijn veel meer dan alleen online marketing- en development professionals.

Leergierig

Tijdens ons development traineeship wordt je hero klaargestoomd voor een bliksemstart in jouw organisatie. De leercurve is steil. Motivatie, ambitie en leergierigheid zijn essentieel voor een succesvol verloop.

Oplossingsgericht

Elke development klus kent nieuwe uitdagingen. Denken in oplossingen is van groot belang voor een soepel verloop van het project. Onze heroes worden hierop uitvoerig gescreend.

Flexibel

Loopt een opdracht anders dan verwacht? Dan is flexibiliteit een onmisbare eigenschap. Je hero kan snel schakelen, houdt overzicht en heeft sterke communicatieve vaardigheden, zodat alle stakeholders op de hoogte blijven van de voortgang.

Myra - Endeavour Heroes

Waarom een hero?

Wil je flexibiliteit én zekerheid, zonder teveel te betalen? Dan kies je voor Heroes. Je hero is uitvoerig gescreend, heeft de juiste skills in huis en is flexibel inzetbaar. En met de backup van alle specialisten uit de Endeavour Group kan je hero elke uitdaging aan.

Meer dan talent

Persoonlijkheid en ambitie zijn belangrijke factoren voor succes. We selecteren daarom op kenmerken als ondernemerschap, resultaatgerichtheid en flexibiliteit.

Altijd de laatste vakkennis

De heroes volgen maandelijks trainingen om hun kennis te verdiepen en verbreden. Je backend developer gebruikt dus altijd de nieuwste tools en technieken.

Senior backup en begeleiding

Je hero kan altijd terugvallen op medior en senior specialisten uit de Endeavour Group. Zo blijft geen vraag onbeantwoord. En dit is gewoon part of the deal.

Flexibel inhuren, kosteloos overnemen

Wil je flexibel inhuren of liever een hero vast in dienst? Jij bepaalt. Bevalt het? Dan mag je de hero na verloop van tijd kosteloos overnemen.

Waar werken heroes?

Endeavour Heroes werken voor allerlei soorten organisaties. Van start-ups tot non-profit organisaties en van MKB tot grote corporates. Benieuwd wat opdrachtgevers van ons vinden? Lees de reviews of bekijk onze cases.

Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
Klanten Endeavour Heroes
c. Endeavour Heroes

Wat zijn de tarieven?

Heb je tijdelijk ondersteuning nodig voor een development project of wil je een vaste backend developer in je team? Wat je ook zoekt, we gaan altijd voor maatwerk.

noun_Shield_793494

Inhuren

Bij Endeavour Heroes heb je al vanaf twee dagen per week een inhouse developer in je team. De kosten zijn inclusief opleiding, maandelijkse trainingen en senior begeleiding.

Tarief

€45 – €65 per uur, afhankelijk van kennis en ervaring. Dit is exclusief reiskosten en BTW.

Inclusief
  • Opleidingskosten
  • Senior backup
  • Maandelijkse trainingsdagen
noun_Shield_793494

Vast in dienst

Zoek je een fulltime backend developer? Schakel een hero in voor een vast maandelijks tarief. Inclusief opleiding, maandelijkse trainingen en senior begeleiding.

Tarief

€5.250 – €6.750  per maand. Dit is exclusief reiskosten en BTW.

Inclusief
  • Opleidingskosten
  • Senior backup
  • Maandelijkse trainingsdagen
noun_Shield_793494

Opleiden

Wil jij je specialiseren in backend development? Vertel ons wat je wilt leren en we maken een training speciaal op maat voor jou.