martijn managing director - Endeavour Heroes

Meer weten? Neem contact op.

3 manieren om WhatsApp te implementeren in jouw marketingstrategie

WhatsApp-advertenties - endeavour heroes
Janneke Bladt
Janneke Bladt
- 2 min lezen

WhatsApp is een platform dat door ongeveer 2 miljard mensen wereldwijd wordt gebruikt. Dit sociale platform is in 2014 overgenomen door Facebook en sindsdien biedt WhatsApp verschillende marketing mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een WhatsApp Business platform aanmaken voor jouw bedrijf, maar ook adverteren op Facebook en Instagram met WhatsApp chat-advertenties is mogelijk. Betaalde advertenties in Whatsapp is binnenkort ook een mogelijkheid. 

WhatsApp marketing mogelijkheden

Er zijn verschillende manieren hoe je WhatsApp in een online marketingstrategie kunt implementeren. We lichten dit kort toe aan de hand van de volgende 3 voorbeelden.

1. WhatsApp Business platform

Het WhatsApp Business platform is een onafhankelijke, gratis app voor MKB ondernemers. Hiermee kun je een business profiel aanmaken en gemakkelijk communiceren met je klanten.

3. WhatsApp advertenties

Het doel van Zuckerberg was om medio 2020 betaalde advertenties in WhatsApp te implementeren. Dit is continu uitgesteld door ophef vanuit de gebruikers. Het plan staat echter nog steeds vast en het is ondertussen al bekend hoe dit eruit gaat zien.

Online Koploper, Nina Gribnau, legt in haar artikel op Frankwatching meer uit over deze manieren van marketing via WhatsApp. Benieuwd hoe WhatsApp in jouw voordeel kan werken? Lees dan het volledige artikel op FrankWatching. 

Lees het volledige artikel op FrankWatching.

 

Wil jij het ontwikkelen van een online strategie uitbesteden?

Heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van een online strategie of ben je geïnteresseerd om WhatsApp te gebruiken als marketing tool? Online Koplopers denkt graag met je mee. We kunnen bijvoorbeeld advies geven over wat voor strategie het beste bij jouw bedrijf past, of zelfs alle online marketing werkzaamheden voor jou uit handen nemen. Onze online marketing specialisten zijn namelijk op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen online marketing. Zo streven we samen naar de groei van jouw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Meer informatie over online marketing uitbesteden

Ook interessant?